P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Boo! + Goeiemiddag

Details

Datum:
29-11-2018
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Divers

Ticketmaster: Totaal €16,50 | Incl. €15,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €16,-

Tijdschema:
20:00 | Zaal open                    
20:30 | Goeiemiddag
21:30 | Boo!
23:00 | Einde

NB: Alle tijden zijn onder voorbehoud!

Op donderdag 29 november is het zo ver: de Zuid-Afrikaanse band Boo! (spreek uit als “Boe”) komt met hun tournee langs P60. Dit als vervolg op een drietal optredens in overvolle zalen in ons land, afgelopen februari. In de eerste jaren van deze eeuw maakt het vrolijke gezelschap Boo! snel naam en waren een graag geziene gast in zalen als Paradiso, Paard, Tivoli, 013, Mezz, Effenaar en ontelbare festivals.

Boo! werd in 1997 opgericht in Johannesburg en bestond aanvankelijk uit de bandleden Chris Chameleon, Ampie Omo en Princess Leonie. De huidige formatie is een minstens zo energiek duo bestaande uit origineel bandlid Chris Chameleon (bass en zangkunstenaar, maar liefst 4 octaven, inclusief make-up en hoge hakken) en Rivar (drums en percussie). Een gitarist werd niet nodig geacht en is dan ook niet terug te horen in de rijke muziek van Boo!

De Monki Punk van Boo! - zoals ze het zelf noemen - is pakkende, energieke en dansbare (Engelstalige) popmuziek met funk, punk, glamrock en Afrikaanse invloeden. Het hoge feestgehalte ligt bovendien altijd op de loer. Hun muziekstijl laat zich niet eenvoudig omschrijven: “Als apen muziek zouden maken, zou het als Boo! klinken” is een vaak gebruikte quote van de band. Maak het gewoon mee en laat je verrassen door hun pakkende podium act!

Deze zomer gaat het duo bovendien de studio in voor een nieuw album. Op deze avond kan je naast de Boo! klassiekers dan ook nieuw werk van de band verwachten. Kijk trouwens niet vreemd op als je tijdens het optreden Boe-geroep hoort in plaats van applaus. Dit is in beginsel een vreemde gewaarwording, maar hierdoor weet de band niet of ze een goede of een slechte avond hebben! Wel zo makkelijk…

Support act van deze avond is Goeiemiddag. Absurdistische ska met een verlichtende boodschap, daar staat Goeiemiddag voor. De aanvankelijk driekoppige formatie boekte al snel successen met de hit “Het Geert Wilders Protestlied”, waarmee veel media-aandacht werd bereikt. Vervolgens werd de band aangevuld met een drummer en drie blazers, waarna en passant het hele land werd veroverd. Goeiemiddag speelde eerder in zalen als Melkweg en Paradiso, maar maakte ook menig festival onveilig. De onsterfelijke status ligt op de loer.

 

Gerelateerd

wo 26 jun
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 5.00
wo 25 sep
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 10.00
wo 23 okt
20:00
Genre -
Divers
Ticket vvk -
€ 8.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links