P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Diabolica Sonis Presents: Misery Index + Seita + Spectrum of Delusion

Details

Datum:
25-08-2018
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Heavy

Totaal €15,- | Incl. €14,- ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. vanaf €0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €16 

De Amerikaanse death metal/grindcore band Misery Index begon zestien jaar geleden als studioproject onder leiding van ex-Dying Fetus zanger en bassist Jason Netherton. Het collectief bracht tot dusver vijf studio albums uit, met 'The Killing Gods' uit 2014 als laatste wapenfeit. De band heeft inmiddels een aanzienlijke live reputatie opgebouwd en tourde in het verleden met acts als Nile, The Faceless, Napalm Death en Behemoth. De release van vierde album 'Heirs To Thieverey' (2010) katapulteerde de band naar grote hoogtes, wat resulteerde in headliner shows in Europa en de US. Hierna werd er bij het bekende Franse label Season of Mist getekend en 'I Disavow' zal het tweede album zijn wat de band daar uitbrengt. De gelijknamige single is alvast te beluisteren!

Alle obstakels waar een mens in zijn leven mee wordt geconfronteerd. Dat is waar de muziek van Seita om draait. Met hun mix van Thrash- en Death Metal, heeft de band al op aardig wat festival mogen spelen; Zwarte Cross, Metal Bash Open Air en Seita stond in de VS op de Barge to Metal Cruise! Daarnaast is de band support-act geweest van bands als Sepultura, Six Feet Under,  Hatebreed en Suffocation!

Het Nederlandse Spectrum of Delusion bestaat al sinds 2012, maar stond pas voor het eerst op het podium in 2016. De band bracht in augustus 2017 hun debuutalbum 'Esoteric Entity' uit. Dat na jarenlange opnames tot stand kwam.  Het eindresultaat: Technical Death Metal met invloeden van Obscura, Beyond Creation, Spawn Of Possession and Necrophagist. Het album werd gereleaset in Patronaat als support van Inferum en Cryptopsy.

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links