P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Diabolica Sonis Presents: Korpiklaani + Myrkvar

Details

Datum:
13-07-2018
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Heavy

Paylogic: Totaal €21,- | Incl. €20,- ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €22,50

Tijdschema

19:30 | Zaal open                    

20:00 | Myrkvar

21:30 | Korpiklaani       

23:00 | Einde

 

NB: Alle tijden zijn onder voorbehoud!

Let op: voor deze show is er weer een Diabolica Sonis Dinner Deal beschikbaar! Geniet van Duivelse Ribbetjes met patat en friet, toepasselijk geserveerd op een pentagram van ketchup voor slechts 10 euro. Reserveren is niet nodig, loop even binnen en aanschuiven maar!

A special message!

De Pagan Clinic waar Jonne hier over praat was onderdeel van een winactie in samenwerking met Folk-Metal. Deze is inmiddels gesloten, winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Het is weer tijd om de drinkhoorns uit de kast te trekken voor een van de beste folk-metalbands uit Finland. Op deze avond presenteert Diabolica Sonis Korpiklaani met een exclusieve NL show, waar uiteraard ook aandacht is voor het in september te verschijnen nieuwe album 'Kulkija'!

In 2003 herrees Korpiklaani uit de band Shaman. Vanaf het eerste moment en na de release van debuutalbum 'Spirit Of The Forest" is de band een doorslaand succes. Met de mix van traditionele Finse volksmuziek, hoempa, metal en de viool van Tuomas Rounakari heeft de band alle elementen voor stampend volle en dansende zalen. Hun pure live performance en energie wordt gecombineerd met hun verhalen over mythologische thema's en de Finse cultuur tot aan hun wereldberoemde drinkgewoontes, die natuurlijk ook vereeuwigd zijn in hun muziek.
 
Korpiklaani is daar om iedereen te entertainen, ongeacht leeftijd, muzikale voorkeuren of stijl. Iedereen danst bij de show van Korpiklaani!
 
Support-act voor deze avond is Myrkvar. De Nederlandse metalband uit Nijmegen bestormt al ruim 10 jaar menig podium met hun energieke Folk/Vikingmetal. Muziek van de band kan het beste beschreven worden als een mix van folky "humpah" gevolgd door energieke gitaar riffs en explosieve drums. Myrkvar stond eerder al in P60 als support van Finntroll. Myrkvar bestormt al sinds 2004 de metalpodia der Lage Landen met hun energieke Folk/ Viking Metal. Zij deelden reeds meermalen het podium met grote namen als: Turisas, Finntroll, Korpiklaani, Thyrfing, Månegarm, Heidevolk en vele anderen. In 2008 brachten zij bij het Vlaamse label Shiver Records hun debuutalbum ‘Als een woeste Horde’ uit.
 
De tijd daarna bracht vele shows en er werd vanaf 2010 begonnen met het schrijven en componeren van een tweede album. Dit album zou een concept-album worden, met verhalen over de Ragnarok, oftewel het einde der tijden. Als inspiratie bron werden Noorse mythische verhalen gebruikt, zoals staan beschreven in het boek de Edda. De titel van het album, geproduceerd door Nico van Montfort (o.a. bekend van Heidevolk), werd ‘As en Bloed’ en werd wederom uitgebracht via Shiver Records. Ook deze plaat werd met veel positieve kritieken ontvangen door de (inter)nationale pers, waarin de groei van de band en de nieuwe muzikale elementen werden bejubeld.
In 2016 bracht MYRKVAR in eigen beheer de EP ‘Plunder en Brand’ uit, wederom geproduceerd door Nico van Montfort. De verhaallijn is ditmaal geïnspireerd op het leven van de grote veroveraar ‘Attila de Hun’.
 


 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links