P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

START/OVER + Total Seclusion + The Evolutionist + ASTRAEA + Phoenix'Ashes

Details

Datum:
14-06-2018
Zaal open:
19:30
Aanvang:
20:00
Genre:
Heavy

Paylogic: Totaal €8,50 | Incl. €7,50 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €10,-

HEAVY/SOUNDS PRESENTS:

START/OVER
YOUNG AND AMBITIOUS TOUR

START/OVER is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse metalcore scene. Ondanks zijn korte bestaan speelde de band o.a. met Make Them Suffer, Novelists, The Royal, The Charm The Fury en For I Am King. Met de release van single “Lucie” introduceerde de band een compleet nieuwe sound en dat heeft ze zeker geen windeieren gelegd. Verwacht meeslepende melodieën, snoeiharde breakdowns en een flinke lading energie.
FFO: Northlane, Veil of Maya, Make Them Suffer

WITH SPECIAL GUESTS:

Total Seclusion presenteert een perfecte mix van hardcore, skatepunk en ska met een vleugje moderne metal; niks is onmogelijk in hun muziek. In 2017 won de band de Popprijs van Amstelland, wat het begin van een volwassen band inluidde. Op 25 april brachten zij hun nieuwe album en op 9 mei presenteren zij deze in het prestigieuze Sugarfactory. Verwacht in 2018 de opmars van deze jonge en sterke band!
FFO: Rise Against, Black Flag, Sum 41NOFXDead Kennedys

The Evolutionist was voorheen Evolve, waardoor zij opnieuw naam moeten maken. Dit bleek echter geen probleem voor de band, omdat zij de bijzonder innovatieve EP "Locked in Time" overtuigend wisten te releasen. Hun live shows beloven je vette riffs, lage gitaren en een zelfverzekerd karakter.
FFO: ARCHITECTSNovelistsERRA

ASTRAEA is wellicht de jongste band van de "Young and Ambitious tour", maar dit is in hun presentatie niet te merken. Tijdens hun eerste show wist de band al gelijk de publieksprijs te winnen bij de voorronde van de Metalbattle 2018. De eer is aan Astraea om de show te openen en zo'n dikke, vette opener wil je gegarandeerd niet missen!
FFO: ARCHITECTSWage WarIn Hearts Wake

Phoenix'Ashes is wellicht een van de beste post-hardcore bands die Nederland op dit moment te bieden heeft. De band tourde eerder al door Europa en deelde het podium met onder andere Enter Shikari en A Day To Remember. Deze donderdag komt het vijftal naar P60 voor een speciale akoestische set! Geen awkward stiltes tijdens de ombouw dus ;) Check hun video aan het einde van deze pagina voor wat je kunt verwachten!

Met dank aan: Smash PressPitKingsNever Mind The Hype en Zware Metalen.

 

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links