P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Diabolica Sonis presents: Belphegor + Melechesh + Bleeding Gods + Commander

Details

Datum:
17-06-2018
Zaal open:
16:00
Aanvang:
16:30
Genre:
Heavy

Paylogic: Totaal €18,- | Incl. €17,- ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Ticketmaster: Totaal €18,50 | Incl. €17,- ticket | Incl. €1,50 servicekosten | Excl. v.a. €0,50 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €19,- 

Tijdschema

16:00 Doors open
16:30-17:00 COMMANDER
17:15-17:55 BLEEDING GODS
17:55-19:00 Dinner break ( Check Diabolica Dinner Deal!)
19:00-19:50 MELECHESH
20:20-21:20 BELPHEGOR

Diabolica Sonis pakt uit en presenteert vanavond: Belphegor + Melechesh + Bleeding Gods + Commander 

Let op: in verband met de vroege start van deze show is er weer een Diabolica Sonis Dinner Deal beschikbaar vanavond! Geniet van Duivelse Ribbetjes met patat en friet, toepasselijk geserveerd op een pentagram van ketchup. Ook opent het Snackloket weer haar deuren!

Sinds Belphegor in '93 werd opgericht is het één van de meest consistente death/black metal bands in de scène gebleken. Afgelopen oktober nog presenteerde de band hun laatste diabolische schijfje 'Totenritual' in P60, zondag 17 juni is de Oostenrijkse band terug bij een nieuwe Diabolica Sonis show!

'Totenritual' werd prima ontvangen en sluit dan ook naadloos aan bij het eerdere werk van de mannen. Genadeloze riffs, allesvernietigende drums en dat allemaal in een heerlijk duister sfeertje. Het elfde album gaat verder waar 'Conjuring The Dead' ophield en zal vanavond ongetwijfeld bijdragen aan de intense live performance waar de band toch al om bekend staat. Alle moraalridders kijken met een schuin oog en vol afschuw toe - bereid je voor op diabolical magick! Vorig jaar november sprak Zware Metalen trouwens frontman Helmuth.

De van origine Israëlische band Melechesh ontstond eveneens in '93 en heeft momenteel Amsterdam als thuisbasis. Na een aantal jaar naam voor zichzelf gemaakt te hebben in de underground vergaarde de band grote bekendheid met het album 'Sphinx' uit 2003. Laatste wapenfeit 'Enki' is weer volgestopt met het typische Melechesh geluid, uiteraard met de nodige Oosterse invloeden en werd vergezeld van gastbijdrages door Max Cavalera en Sakis Tolis (Rotting Christ). Onlangs werd overigens bekend dat het vroege materiaal van de band opnieuw uitgebracht wordt.

Bleeding Gods is een Nederlandse death metal band opgericht in 2012. Na een demo in 2013 verscheen in 2015 het debuut album ‘Shepherd of Souls’. Geen onverdienstelijk debuut en toch weet het album en de band zich niet te onttrekken aan “de grijze middenmoot” en weet het album niet de gewenste aandacht te trekken, Dat hard werken loont bewijst Bleeding Gods als geen ander, kosten nog moeite worden gespaard om de band naar een hoger plan te brengen. Drijvende kracht en enig origineel bandlid Ramon Ploeg wist vorig jaar met zijn bandleden een platen deal te sluiten met het gerenommeerde Nuclear Blast Records en de band werd beloond voor het harde werk. Het resultaat, ‘Dodekathlon’ verschijnt derhalve op 12 januari wereldwijd.

‘Dodekathlon’ is een concept album met als onderwerp de Griekse mythologie en verhaalt over de twaalf werken van Hercules. Het album is in nagenoeg niets te vergelijken met de voorganger. De basis is weliswaar nog steeds death metal maar de kwaliteit van de composities is vele maten hoger dan dat wat geboden werd op ‘Shepherd of Souls’. 

COMMANDER - Death Metal Munich bestaat sinds 1999 en is door de Jaren heen uitgegroeid tot een echt zwaargewicht van de Duitse Death Metal scéne. Met talloze gigs en shows door de jaren heen weet het Beierse kwartet een brute reputatie op te bouwen. Sinds het laatste album ‘The Enemys We Create’ zijn er enkele jaren verstreken, maar in 2018 begint de band eindelijk hun langverwachte ‘Fatalis (The Unbroken Circle)’ te ontketenen voor de mensheid. 

Net als zijn voorgangers is ‘Fatalis’ geworteld in ruwe en brute death metal, met wat invloeden uit de trash, die garant staan voor krachtige breaks en explosieve gitaarriffs. Opgenomen in hun eigen studio en gemixt en gemasterd door niemand minder dan Patrick W. Engel in de Temple Of Disharmony, biedt Fatalis meer dan 42 minuten alleen de ruigste muziek die je oren niet kunnen weerstaan. 

Gerelateerd

wo 02 okt
18:45
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
zo 08 dec
16:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 20.00
wo 11 dec
19:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 20.00
zo 05 jan
19:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links