The King's Rhythm Crew featuring JB Meijers

Details

Datum:
17-05-2018
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Rock/Blues

Paylogic: Totaal €13,50 | Incl. €12,50 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €13,50

De drie heren Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm besloten om naast hun thuisbasis King of the World een project op te zetten om in het begin van 2018 te kunnen spelen met hun vrienden/helden uit de blues scene. Met “The King’s Rhythm Crew feat.” gaan de mannen terug naar hun de muzikale roots. In het verleden speelden ze al met veel artiesten uit het binnen en buitenland zoals Snowy White, Monster Mike Welch, Matt Schofield, David Gogo en vele anderen.

De tweede line-up in het concept “The King’s Rhythm Crew feat.” is er een waar de heren erg trots op zijn. JB Meijers is zanger, producer, songwriter, multi-instrumentalist maar bovenal gitarist. Hij doet ongelooflijk veel projecten met verschillende artiesten. Zo kun je hem kennen van zijn samenwerkingen met The Common Linnets en De Dijk. Het enige waar het de laatste jaren nog wel eens aan ontbreekt is het spelen van de blues! En dat is precies wat JB samen met de King’s Rhtyhm Crew zal gaan doen. Denk aan oude en nieuwe blues, blues in een nieuw jasje, eigen werk van JB en werk van (blues) helden.

JB’s zeer smaakvolle gitaarspel en de prettige stemmen van JB en Ruud in combinatie met de onweerstaanbaar groovende ritmesectie en fijne backing vocals voorspellen dat dit een zeer bijzonder project zal worden. 

Zeer diverse, smaakvolle blues en roots muziek met twee leadzangers, één gitarist extraordinaire, vette toetsen partijen, mooie backing vocals en vooral veel liefde voor (blues)muziek. Dit beloofd een heel bijzondere avond te worden!

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links