Diabolica Sonis presents: Arkhon Infaustus + Demonomancy + LVTHN + Graceless + Morvigor

Details

Datum:
25-03-2018
Zaal open:
16:00
Aanvang:
16:15
Genre:
Heavy

Paylogic: Totaal €16,- | Incl. €15 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. vanaf € 0,85 transactiekosten
Ticketmaster: Totaal €16,50 | Incl. €15 ticket | Incl. €1,50 servicekosten | Excl. vanaf € 0,50 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €17,50

Diabolica Sonis presents: Arkhon Infaustus (exclusieve NL show!) + Demonomancy + LVTHN + Graceless + Morvigor

Arkhon Infaustus werd opgericht in ’97 door zanger/gitarist Deviant en is gebaseerd op de dagelijkse levensfilosofie van de bandleden. Na de ‘In Sperma Inferum’ demo en de ‘Dead Cunt Maniac’ EP kwam de Franse band in 2001 met eerste langspeler ‘Hell Injection’. Tours met Mortician, Vader en Belphegor volgden, voordat de band in april 2007 besloot om een pauze in te lassen. In 2017 sloeg de band vervolgens keihard terug. Met een nieuwe line-up (oprichter Deviant en Skvm op drums) én de nieuwe (mini) LP ‘Passing The Nekromanteion’ die afgelopen oktober uitkwam is de comeback definitief. Vanavond komt de band naar P60 voor een exclusieve NL show!

Vanuit Italië wordt Arkhon Infaustus bijgestaan door Demonomancy. Het drietal laat sinds 2010 hun blackened death metal op de mensheid los. De teksten vertellen vaak over satanische rituelen, hoe de menselijke oerdrang onderdrukt wordt en hoe zeer het aardse lichaam slechts een tijdelijk onderkomen is. Het is natuurlijk ook niet voor niks dat de band hun muziek zelf omschrijft als ‘Metal of Death – Methodical Chaos’. De release van tweede full-length ‘Poisoned Atonement’ staat gepland voor 23 februari.

Het uit België afkomstige LVTHN kwam op de valreep van 2017 – na twee demo’s, een split met Lluvia en een compilatie CD ‘The Grand Uncreation’ – met de opvolger van het 2016 uitgebrachte ‘Eradication of Nescience’. Op ‘The Spider Godess’ is het weer nietsontziende black metal wat de klok slaat. Maar ook live kan de band menig publiek bekoren, zo schrijft Zware Metalen in hun review van Into Darkness: ‘LVTHN (..) doet wat je verwacht van een band op dit festival: voor een aardig gevulde zaal met veel passie snoeiharde black metal brengen waarbij de onbekende zanger (LVTHN bestaat volgens de overlevering uit KW, CV, DH, ZD en DS maar de onderlinge taakverdeling is onduidelijk) zijn longen uit zijn lijf probeert te schreeuwen. Heerlijk.’

Graceless is een Nederlandse old school death/doom metal band die sinds juni 2016 bestaat. Oprichter Remco Kreft kennen we natuurlijk as gitarist van Soulburn, maar ook de overige leden hebben hun sporen ruim verdiend in bands als Xenomorph en Nailgun Massacre. De donkere death metal is duidelijk beïnvloed door bands als Bolt Thrower, Obituary en Autopsy. Afgelopen december kwam de band met debuutalbum ‘Shadowlands’.

Geïnspireerd door een groot scala aan bands, van Mayhem tot Pink Floyd en van Morbid Angel tot Joy Division, maakt Morvigor sinds 2011 een vorm van expressieve black/death metal. Psychedelische, cleane passages worden afgewisseld met groezelige punk riffs, afgetopt met melancholieke climaxen. Euforisch en neerslachtig. Experimenteel en conservatief. Meeslepend en opjagend. Morvigor loopt over de gebaande paden om vervolgens rigoreus de duisternis in te rennen.

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links