P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

The Dolmen + Sunfire

Details

Datum:
02-02-2018
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Prog/Rock

Paylogic: Totaal €13,50 | Incl. €12,50 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Ticketmaster: Totaal €14,- | Incl. €12,50 ticket | Incl. €1,50 servicekosten | Excl. v.a. €0,50 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €15,- 

The Dolmen is een gig-hardened Celtic Rock band afkomstig van het mytische eiland Portland aan de zuidkust van Engeland. Met bandleider, zanger en gitarist Taloch Jameson, gitarist en zanger Josh Elliott, bassiste en zangeres Kayleigh Marchant, drummer Chris Harris en met Anja Novotny op synthesizer en fluit creëren ze een geheel eigen sfeer op het podium. In Europa draaien ze al flink wat jaren mee en hebben zij hun muziek naar bekende festivals in o.a. Nederland, België en Duitsland gebracht.

Eigen songs met een stevige rock sound, pompende drum en opzwepende gitaar solo's afgewisseld met traditionele liederen en daarnaast sfeervolle ballads maken dat de band een breed publiek aanspreekt. Hun rauwe tribal sound is kenmerkend voor hun stijl en met ieder album dat is uitgekomen wordt het voor het publiek duidelijker dat ze luisteren naar een originele band die zijn eigen regels bepaald en nastreeft. De kracht van The Dolmen zit in een pure bijna organische opbouw van de sets. Ze spelen in op de energie die het publiek hen geeft. De live performance kenmerkt zich door een grote gedrevenheid en veel afwisseling. De band geeft zich volledig met een ongevenaarde podiumenergie, waardoor de optredens uitlopen tot uitbundige feesten!

Support: Sunfire
Wanneer de vier troubadours van Sunfire het podium betreden wordt het publiek onmiddellijk een ander tijdperk in getrokken. Hun rauwe en dansbare Alternatieve Western Folk is beïnvloed door Americana, Roots, Blues, en een snufje goeie oude vioolriedels. Zij verplaatsen je hiermee naar de heftig geromantiseerde periode van het Oude Westen; een woeste, avontuurlijke en verraderlijke periode waarbij allerlei gevaren op de loer lagen. De vierkoppige band geeft je een kijkje in deze tijd met hun unieke sound, meeslepende verhalen, en zeer aanstekelijke energie. 1 November brachten ze ‘Jordan’ uit, een single die dit met overtuiging aan je bewijst.

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links