Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Berget Lewis

Details

Datum:
21-10-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
21:00
Genre:
Soul

Paylogic: Totaal €26,- | Incl. €25 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. vanaf € 0,85 transactiekosten
Ticketmaster: Totaal €26,50 | Incl. €25 ticket | Incl. €1,50 servicekosten | Excl. vanaf € 0,50 transactiekosten

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Berget Lewis

Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van Dennis Mackrel is één van de beste en meeste swingende bigbands van Europa. Met een ritmesectie van wereldklasse, fantastische blazers en dito solisten die tot de top van de Nederlandse jazzscene behoren. Het Jazz Orchestra treedt jaarlijks wereldwijd op met topartiesten van nationale en internationale faam. Samen met Berget Lewis spelen ze een spetterende soul night met de fijnste songs uit de soulgeschiedenis: 'Unchain my Heart', 'Let the good times Roll', 'River Deep, Mountain High', 'Natural Woman', 'Chain of Fools' en 'Take you there'. Zwoel, swingend en opzwepend, en altijd recht uit het hart. 

Zangeres Berget Lewis, een van de Ladies of Soul, stond lange tijd bekend als de beste achtergrondzangeres van Nederland. Maar uiteindelijk wilde ze meer. En in 2012 viel alles op zijn plek. Ze won het televisieprogramma 'De beste zangers van Nederland', was als Maria te zien in 'The Passion', werd gevraagd voor de Ladies of Soul en kreeg de hoofdrol in de musical 'Dreamgirls'. Sindsdien is zij ook als soloartiest een gevestigde naam in de muziekwereld.

De Amerikaan Dennis Mackrel is sinds 2016 chef-dirigent van het Jazz Orchestra. Hij werd op zijn twintigste de jongste drummer ooit in de Count Basie Band. Vervolgens speelde hij in o.a. The Vanguard Jazz Orchestra, The Carla Bley Very Large Band, de Maria Schneider Jazz Orchestra, de WDR Bigband en The Dizzy Gillespie All Star Big Band. Hij ontwikkelde zich van sideman tot bandleider en leidde o.m. de Count Basie Jazzorchestra en verschillende Europese orkesten.

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links