Ingested + Condemned + Cytotoxin + Carnophage

Details

Datum:
12-10-2017
Zaal open:
19:00
Aanvang:
19:30
Genre:
Heavy

Paylogic: Totaal €15,- | Incl. €14 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. vanaf € 0,85 transactiekosten

Met gepaste trots presenteren we de vijfde editie van de Gutting Europe tour. In samenwerking met Unique Leader Records is er een buitengewoon (slamming) death metal package voor je samengesteld: Ingested, Condemned, Cytotoxin en Carnophage komen allemaal naar Amstelveen om de boel eens even flink op te schudden!

Headliner van deze show is het Britse Ingested. Dit vijftal heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt en zijn absolute pioniers op het gebied van underground extreme metal. Dit zal bovendien de laatste tour zijn voordat ze in 2018 met de opvolger van 'The Architect of Extinction' op de proppen zullen komen. Vanavond speelt de band een show met alle bekende klassiekers, maar zal er ook ruimte zijn voor nieuw materiaal.

En ze brengen niet zomaar wat bands mee op deze tour! Vanuit het zonnige San Diego, California komt Condemned mee om de support voor hun rekening te nemen. Begin dit jaar bracht de band hun goed ontvangen, derde album uit, 'His Divine Shadow'. Zoals je van dit viertal gewend bent is het onverwoestbare brutal death metal wat hier de klok slaat.

Niet veel anders is dat bij Cytotoxin. Hun stijl omschrijven ze zelf als Chernobyl death metal, niet zo gek ook met albumtitels als 'Plutonium Heaven' en 'Radiophobia'. Het Duitse vijftal komt eind juli met hun volgende radioactieve schijfje: 'Gammageddon'. Vanavond stralen hun nieuwe tracks op het podium van P60.

Om de avond te openen is het Turkse Carnophage gestrikt. Het is de eerste Europese tour voor dit veelbelovende vijftal en vanavond presenteren ze hun songs van het in 2016 verschenen 'Monument'.

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links