Rotersand

Details

Datum:
14-04-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Overig

Het Duitse trio Rotersand werd opgericht in september '02 en kwam eind '16 met 'Capitalism TM', hun vijfde album. De band tourde reeds met Assemblage 23, Covenant en maakte deel uit van VNV Nation's Of Faith, Power and Glory tour. Nu komen ze naar Amstelveen voor een spectaculaire headline show! Supports van de avond zijn [:SITD:] en Future Lied To Us.

Rotersand is de kompaan die je al een decennium lang vergezeld tijdens je nachtelijke zoektocht naar post-industrial amusement. Rotersand is het beest dat pal naast je staat - het schopt, stompt, neemt je onverwacht in zijn greep om je nooit meer los te laten. Rotersand is een tevreden zwarte kat, spinnend op de leuning van de bank. Rotersand is de perfecte tegenstelling, het beste van beide werelden: the beauty and the beast. Het resultaat? Een ongekende, complexe elegantie die je alleen vindt in Rotersand.

Beats die je tot in je botten voelt, apocalyptische electro geluiden en extreem energieke live optredens. Sinds '96 zijn dit de hoofdingrediënten van [:SITD:], oftewel Shadows In The Dark. Dit Duitse drietal verzorgde in het verleden al remixes voor Oomph!, Suicide Commando en hoofdact van de avond Rotersand. Laatste album 'Dunkelziffer' kenmerkt zich door die typische, donkere [:SITD:] sound en die zal ook vanavond tot uiting komen.

Future Lied To Us is een nog pril project van grootheden uit de scène. Met leden uit Frozen Plasma, Rotersand en [:SITD:] worden de verschillende stijlen uit deze bands samengesmolten tot een nieuwe, interessante sound.

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

vr 01 feb
19:30
Genre -
Overig
Ticket vvk -
€ 13.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links