P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Legendary Shack Shakers + The Royal Hillbilly Club

Details

Datum:
30-03-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Rock/Blues

Wie denkt dat country flauw en oubollig is heeft nog nooit van Legendary Shack Shakers gehoord. Rauwheid, smerigheid en energie zijn de kernwaarden van de rock ‘n’ roll, maar ook zeker van dit gezelschap. De prettig gestoorde frontman van 'Colonel' J.D. Welkes en zijn band combineren roots, rockabilly en punk tot een stomend geheel. Zo spelen ze al meer dan twintig jaar wereldwijd alle podia plat. Op donderdag 30 maart spelen ze de grote zaal van P60 plat!

The Legendary Shack Shakers verzekeren je van een avond vol rauwe en energieke rock 'n' roll. De vier mannen zorgen voor een ongekend explosieve mix van rockabilly, punk, hillbilly, snelle polka en rauwe country. Ze zijn begonnen als een vrij traditionele rockband, maar als snel ontwikkelden ze hun eigen geluid.

Bewapend met traditionele instrumenten als de banjo, mandoline en mondharmonica, speelt kwartet al zo’n twintig jaar wereldwijd podia plat. Ze toerden onder meer met The Black Keys en The Damned en mogen Robert Plant fervent fan noemen. Ze weten van ieder optreden een uniek feestje te maken. Stilstaan is dan ook vrijwel onmogelijk bij deze duivelse podiumbeesten.

Support: The Royal Hillbilly Club
Helaas gaat het eerder aangekondigde optreden van Bunch on a Breakout niet door. The Royal Hillbilly Club neemt de honneurs voor ze waar.

Hillbilly party/cover act “The Royal Hillbilly Club” speelt bekende pop en rock hits, van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead tot Motörhead. Niks is te gek voor deze band bestaande uit vijf losgeslagen Rednecks. Wat de band anders maakt dan andere coverbands? Ze barbecueën hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en Hillbilly bluegrass en country! Dit mengsel van ‘true American spirit’ zorgt ervoor dat de nummers die de muzikanten spelen nog swingender en vrolijker worden dan de originele versies. Zonder de basis van de nummers uit het oog te verliezen. Met The Royal Hillbilly Club wordt het gegarandeerd een feestje waar de cowboyhoeden de lucht in vliegen! Yippiee Ya-Yee!

Na het spelen op verjaardagen, recepties, tuinfeesten, bruiloften, bedrijfsborrels, benefietconcerten, kampeerweekends, bij café’s, beach clubs, lokale festivals en op diverse podia, is het nu tijd om ook de grotere festivals en podia in Nederland en daarbuiten te bestormen. Yeehaw!

Gerelateerd

vr 13 sep
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 15.00
do 14 nov
19:30
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 23.50
do 12 dec
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 17.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links