Kristin Hersh

Afbeelding
VOORVERKOOP
22.50
AVONDKASSA
23.00
tickets Locatie ANNA Zaal open 19:30 Aanvang 20:30

Invloedrijke songwriter, auteur en multi-instrumentalist Kristin Hersh, leider van de indierockband Throwing Muses en het noiserock-powertrio 50 Foot Wave, is onderweg met haar veelgeprezen Throwing Muses-release, Sun Racket. In de afgelopen drie decennia heeft Kristin Hersh’ productieve carrière haar tot koningin van de alternatieve releases gemaakt. Hersh heeft solo meer dan 20 platen uitgebracht, met Throwing Muses en 50FOOTWAVE tot nu toe.

Kristin begon haar schrijfcarrière bij het veelgeprezen Rat Girl, uitgegeven door Penguin. Rolling Stone noemde Rat Girl een van de tien beste rockmemoires ooit geschreven. Kristin heeft de show over de hele wereld gebracht, in theaters, musea en festivals. Rat Girl werd ook aangepast als een bekroond toneelstuk. Haar laatste boek, Don’t Suck, Don’t Die, een persoonlijk verslag van haar vriendschap met Vic Chesnutt, was finalist voor het American Booksellers Association-boek van het jaar en genomineerd voor het Pat Conroy Southern-boek van het jaar. NPR zei over Don’t Suck, Don’t Die: “Niet alleen een van de beste boeken van het jaar, maar ook een van de mooiste rockmemoires ooit geschreven. “

Seeing Sideways, een memoires over het opvoeden van vier kinderen onderweg die onlangs in mei 2021 werd gepubliceerd, zal worden gepromoot op de 2021-data waarop Kristin van plan is om zowel fragmenten als handtekeningen kopieën voor fans te lezen.