CeltCast Fantasy Awards

Afbeelding
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 18:00 Aanvang 18:30

DEZE SHOW WORDT VERPLAATST!


Op donderdag 12 maart 2020 is door de overheid bekend gemaakt dat alle evenementen boven de 100 bezoekers tot en met 31 maart niet door mogen gaan. De Fantasy Awards op 13 juni gehouden!

 

 

Op 14 maart 2020 organiseert Stichting CeltCast de 5e editie van de jaarlijkse Fantasy Awards. De uitreikingsceremonie van de Awards zal worden omlijst door een avond vol muziek en dans. CeltCast streeft er naar de avond speciaal te maken voor zowel de genomineerden als de bezoekers.

Het avondvullende programma is zo opgezet dat het doet terugdenken aan het afgelopen festivalseizoen. Om die reden zullen we, naast een uitgebreide selectie van live muziek, uiteenlopend van (Balfolk)dansmuziek tot feestelijke knallers, ook een aantal van de bekende standhouders uitnodigen om hun stand neer te zetten, zodat men alvast wat pre-festival inkopen kan doen.

Wij zijn ontzettend blij en trots om de eerste band voor deze avond aan te kondigen, namelijk SeeD Pagan Folk. De banden tussen CeltCast en SeeD zijn altijd al nauw geweest. Sara (zang, gitaar) is één van onze vrijwilligers en Robin (percussie) heeft het originele CeltCast logo ontworpen. Wij zijn dan ook onwijs enthousiast dat wij deze band op het podium hebben bij het eerste evenement dat ooit door CeltCast is georganiseerd. Meer bands en entertainment zullen in de aankomende weken worden bekendgemaakt.

Meer informatie over het evenement en de Awards kun je vinden op onze websites https://fantasy-awards.com en https://celtcast.com of op de evenementpagina op Facebook.

De Early Birds tickets zijn nu in de verkoop voor de snelle beslissers!