KOLBAK

Afbeelding
VOORVERKOOP
6.50
AVONDKASSA
7.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Vier jaar na het verschijnen "Sea" is KOLBAK terug met een nieuwe EP "Twists and Turns": 

Een album gevuld met demagogen, eenlingen, acrtivisten en hoopzoekers die allen vechten om een plekje. Hetzelfde is nog altijd de melodische poprock a la R.E.M., gemixt met een vleugje new wave a la TheThe en een toefje gruis a la Pearl Jam. Anders dan anders is dat singer-songwriter en drijvende kracht Harold Pflug een powerhouse band achter zich heeft van Rick Ruhland en Martin Voigt (die vaste drummer Dennis Aaij tijdelijk vervangt). Die toegevoegde waarde is op plaat en zeker ook live goed te merken. Wat er precies gaat gebeuren houden ze nog even onder de pet, maar verwacht een swingende, schurende en tegelijk warme set van oude en nieuwe KOLBAK-songs

 

Support: Some Weird Sin

SOME WEIRD SIN weet als indie/alternative rocktrio te boeien met een eigenzinnige sound. Met een wisselende combinatie van toetsen, elektrische gitaren, een batterij aan effecten en drums staat de band garant voor melodieuze en puntige nummers. 

Some Weird Sin heeft sinds haar debuutoptreden in 2005 in een korte periode een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. De band heeft gespeeld in kleine en grote zalen door het hele land en verzorgde een rockende live soundtrack bij de klassieke geluidsloze film Faust uit 1926. De band ontsnapte dan ook niet aan de aandacht van 3FM Serious Talent en radiostation Kink FM. Na enkele successen als finalist of winnaar bij verschillende popprijzen, stond Some Weird Sin o.a. op Beeckesteijn Pop en in het voorprogramma van The Posies (USA) en The Noisettes (UK).