Lonely Knuckle

Afbeelding
Zaal open 13:30 Aanvang 14:00

The Lonely Knuckle

The Lonely Knuckle laat je genieten van oude bekende rock songs in een subtiele akoestische uitvoering. One man and his guitar en niet te vergeten zijn mondharmonica! Neem daarbij zijn warme doorleefde stem en je bent net als wij een fan. Frans, of wel, the Lonely Knuckle neemt songs uit de jaren 60 en 70 en maakt ze helemaal eigen. Hij doet dat zo goed dat je het origineel niet mist. Heerlijke muziek voor bij een drankje en een praatje dus sluit ook gezellig aan! De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

My Generation Amstelveen

My Generation is een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring,  samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren waaronder een maandelijks muziek evenement en de wekelijkse koor repetities van het rockkoor My Generation. Meer weten? Neem dan contact op: mygeneration@amstelring.nl of telnr 06 14646643.

Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wil je graag deelnemen maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, je bent hierin zeker niet de enige. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten €8,00 per keer