CeltCast Fantasy Awards 2022

Afbeelding
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

Op 5 maart 2022 organiseert CeltCast de jaarlijkse Fantasy Awards. De uitreikingsceremonie van de Awards zal worden omlijst door diverse live acts.  Dit event stoomt je klaar voor het voor het aankomend festivalseizoen, middels een terugblik, langverwachte ontmoetingen en de vertrouwde sfeer.

Het avondvullende programma blikt middels de publieksprijzen terug op het afgelopen jaar, maar kent ook 'all-time' categoriën en een aantal verrassingselementen. Alles in het teken van erkenning van zij die de Folk & Fantasy scene kleur gaven.

Twee supporting acts 'Mojra' (Yvette van den Berg) en The Flask geven aan het eind van de avond het stokje door aan de knallende afsluiter van 'The Royal Spuds', als opmaat naar hun 10-jarig jubileum.

Deze show is ook als livestream te volgen via www.p60.nl/celtcast

 

Over Jouw Bezoek

Voor deze show geldt dat het coronatoegangsbewijs  niet meer nodig is om toegang te krijgen tot P60. Daarbij hanteren we een maximum capaciteit van 500 mensen, waardoor het 1G-beleid (testen voor toegang) niet van toepassing is voor deze show. Alles over jouw bezoek lees je hier.