My Generation Cultuur Café: Rebecca Lobry & Jean Louis

Afbeelding
Zaal open 13:30 Aanvang 14:00

Ongezellig januari weer, regen wind en depressie? 

Het nieuwe jaar vieren we met elkaar vol passie, het leven en de zon! Rebecca Lobry zal samen met toetsenist Jean Louis van Dam latin jazz en bossa nova repertoire ten gehore brengen welke de gure wind snel zullen doen vergeten. Laat u meenemen door deze warme klanken vol passie en vuur. Geniet van de muziek vanuit de stoel of op de dansvloer! De toegang tot het café waar Rebecca en Jean Louis spelen is gratis!

Zangeres Rebecca Lobry specialiseerde zich aan het Rotterdams conservatorium in Latin Jazz onder de hoede van zangdocente Josee Koning maar haar repertoire omvat vele stijlen als salsa, jazz, pop en funk.

Sinds 2001 tourt ze jaarlijks met het beroemde Malando orkest onder leiding van Danny Malando langs de Nederlandse theaters waaronder het legendarische Amsterdamse Carré theaters. Zij zingt dan klassiekers uit het Latijns-Amerikaans repertoire. 

In 2004 maakte ze een tournee met de salsaband Rumbatá en al jaren is Rebecca de vaste zangeres van de begeleidingsband van de “Open Bak” van theater “de Engelenbak”. 

Specialiteit van Rebecca is haar enorme repertoire van Spaanse en Braziliaanse songs, ze brengt dat met een geweldige uitstraling naar het publiek. Met haar zuivere en mooi heldere stem brengt ze het publiek dikwijls in vervoering.