Consumer Junk

Afbeelding
VOORVERKOOP
7.50
AVONDKASSA
7.50
Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

In 2013 startte Consumer Junk, Gerwin van Ruiswijk, de samenwerking met de revolutionaire kunstgroep Must We Unite (Marcel Verschoor en Nicole van Rietschoten). Dit resulteerde in een succesvolle EP geïnspireerd op de brute kunstwerken van deze kunstgroep. Niels Muijen sloot zich aan en Consumer Junk werd een band.

On stage zorgt de Nederlandse electro act Consumer Junk voor muzikaal en visueel geweld. Samen met frontman Gerwin van Ruiswijk gaan drummer Ettiene Baegen en VJ Marcel Verschoor helemaal los. Elektronische muziek live? Ja, bij Consumer Junk wel!

In september van 2021 komt de EP Dose. Hierop staan 4 nieuwe tracks die je speakers uit knallen. Titeltrack Dose is een onvervalste Dance track met een dikke doses rock erin verwerkt, Value gaat over de economische waarde van een mensenleven, en Drugwar pt2 is een moderne dance opera van ruim 8 minuten.

Support: Elithium

Elithium breekt met ongeschreven wetten binnen het genre en zal daardoor een breed publiek aanspreken. De muziek van Elithium is symfonische metal met een knipoog naar pop en wordt gemixt met progressieve, neo klassieke en eglectische elementen.

 

Hierdoor onstaat er een soort Within Temptation/Nightwish meets Kansas/Yes potpourri en is de setlist gevarieerd met behoud van de typische Elithium sound. Met de gebundelde kracht van jaren lange podium ervaring is Elithium klaar voor de nederlandse en internationale podia

 

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show vindt plaats in een corona-proof setting. Daarom zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar en hanteren we zitplaatsen op 1,5 meter afstand. Testen voor toegang is daarom niet (!) nodig. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.