Vacature NH Pop

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage?
Heb je affiniteit met popmuziek?
Ben je creatief, enthousiast en goed in plannen en organiseren?

 

NH Pop zoekt voor haar nieuwe project ´Op Sleeptouw..´

Stagiaires (m/v) kwartiermakers.
(Het gaat hier om de uitvoering van een stage-opdracht)
Min 24 uur per week (feb – juni 2017).

Stichting NH-Pop is de Noord-Hollandse popkoepel. In het verleden zijn diverse projecten geïnitieerd, o.a. NH Pop Live en provinciale netwerkmeetings.
Tevens is NH-Pop partner binnen het landelijke platform POPnl en partner in landelijke projecten zoals de handreiking gemeentelijk popbeleid en de SENA Performers POPnl Award. De Noord-Hollandse poppodia hebben zich verenigd om met NH POP een nieuwe start te maken met het project Op Sleeptouw.

Op Sleeptouw is......
Het nieuwe project in de provincie Noord-Holland om nieuwe talenten te scouten, te coachen en in de spotlights te zetten.
Artiesten en/of bands afkomstig uit de regio Noord-Holland worden worden door een spraakmakende bekende vakgenoot geintroduceerd bij een nieuw publiek.

Op Sleeptouw gaat bereiken.......
NH Pop is van mening dat er niet genoeg artiesten/bands uit de regio een nieuw (inter) nationaal publiek weten te bereiken. Gericht afgestemde talent coaching op podiumpresentatie en de muziekindustrie aan de band/artiest kan dit proces positief beinvloeden.
Het doel van NH Pop is om de band/artiest zelf de tools in handen te geven om regie te voeren over zijn/haar podiumpresentatie en om zich krachtig te profileren binnen de muziekindustrie.

Klinkt dit jou als muziek in de oren?
Download dan HIER de vacature!

Laatste nieuws

Gepubliceerd op: 14-07-2017
Let It Roll Warm-Up: Mefjus | Hypoxia | Nickbee | A-Cray | Barbarix | Suki | Flakes B2B Blobby
Gepubliceerd op: 12-07-2017
De Dijk liefhebbers opgelet! De laatste 100 kaarten van De Dijk op 31 augustus gaan in de verkoop. Wees er dus snel bij!
Hallo Venray P60 Amstelveen
Gepubliceerd op: 21-06-2017
Hallo Venray bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd met het nieuwe album Where Is The Funky Party? Menig media is al druk aan het schrijven, lees hier een aantal mooie persquotes!
Gepubliceerd op: 14-06-2017
De dansavond Aftermath is verplaatst van 16 juni naar 7 juli!
Gepubliceerd op: 12-06-2017
De zon schijnt, temperaturen lopen op dus is het tijd voor P60 om het iets rustiger aan te doen. Daarom geldt voor de oefenruimtes van 3 juli tot 21 augustus een tropenrooster!

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief