Masterclass: Hoe kom jij aan 100 optredens?

Synergy For Music helpt artiesten en muzikanten om op een professionele wijze naar zichzelf te kijken. Zo ondersteunen we onze cliënten door het ontwikkelen van een goede en duidelijke marketingstrategie. Of je nu een Singer-Songwriter bent, een DJ of een Pop artiest, de basisprincipes zijn voor iedereen gelijk. Het is onze missie om een professionalisering van Nederlandse artiesten en muzikanten te realiseren.

Synergy For Music is er om die artiesten en muzikanten te ondersteunen die de stap naar een professionele carrière willen gaan maken. Mede door 14 jaar ervaring in het artiestenmanagement, maar nog meer door een enorme drive en passie, willen wij onze kennis en kunde delen om muzikanten en artiesten vooruit te helpen. Zo biedt Synergy For Music een gedifferentieerd opleidings- en trainingsprogramma aan zowel in individuele vorm of middels groepssessies.

Ben jij een artiest, muzikant, dj of een band? En:

  • Heb je te weinig optredens, verlang je naar meer optredens, zodat je nu echt kunt verdienen met muziek?
  • Voer je vaak gesprekken met programmeurs of zaaleigenaars, maar krijg je vaak ‘nee’ te horen en wil je goed worden in deze gesprekken?
  • Houd je van het verkopen van optredens en heb je belangstelling om een financieel inkomen hier uit te halen?

Meld je dan nu aan voor deze masterclass via workshop@P60.nl

Woensdag 30 november 2016
19:30 - 21:30 uur
Prijs: €8,50 p.p.


Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief