Cursus DJ en/of Producer

       

Naam: DJ Cursus

Docent: Yoeri Leeflang

Dag: Dinsdag

Data: 28 mrt & 4, 11, 18 apr & 2 mei 2017

Tijd: 18:00 - 19:30 uur

Prijs: 115,-

Aanmelden: workshops@P60.nl/ 020-3453445

   

Naam: Producer Cursus

Docent: Yoeri Leeflang

Dag: Dinsdag

Data: worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt

Tijd: 18:00 - 19:30 uur

Prijs: 115,-

Combiprijs met DJ Cursus is 210,-

Aanmelden: workshops@P60.nl/ 020-3453445

DJ’s en producers zijn de nieuwe popsterren en gelukkig spelen de muziekscholen en poppodia daar nu ook op in. Binnenkort start de nieuwste reeks van de Producer- en DJ cursus van P60 in samenwerking met docent Yoeri Leeflang.

We geven sinds 2008 al DJ workshops bij P60, de DJ’s leren wij bestaande muzieknummers aan elkaar te mixen. Maar de laatste jaren moet je als DJ ook je eigen muziek kunnen maken, oftewel produceren. Dit gaan we de deelnemers van de producerworkshops leren in een reeks van 5 lessen van anderhalf uur. Ze leren zelf, als moderne Mozarts, hoe moderne muziek op de computer wordt gemaakt met behulp van software. Hoe zit de muziek in elkaar en hoe produceer je nu een eigen nummer of een eigen remix.

De producerworkshops worden vanaf 10 jarige leeftijd aangeboden, maar zijn ook zeker interessant voor jongeren en volwassenen, net als de DJ workshops. Jongeren kunnen tegenwoordig al zo makkelijk overweg met apparatuur waardoor wij ze al vroeg met muziek kunnen laten werken. Ons grote voordeel is dat onze leerlingen direct met muziek kunnen werken die zij kennen en ook leuk vinden. Ze hoeven dus geen moeilijke akkoorden te leren spelen of noten te kunnen lezen.

Er worden meerdere cursussen aangeboden, maar we beginnen met een beginnersreeks. “De beginners leren eerst hoe de apparatuur werkt, wat de belangrijkste knoppen zijn en wat je wel en wat je vooral niet moet doen. Daarnaast leren ze direct maten tellen, wie iets met muziek wil doen, moet maten kunnen tellen en dan is het een kwestie van remixen!"

Aan het einde van de reeks hebben de deelnemers een eigen remix gemaakt die ze legaal kunnen downloaden. Degene die echt de DJ/Producerswereld wil gaan veroveren kan dus na de DJ Workshops gelijk aansluiten bij de producerworkshops die binnenkort van start zal gaan voor zowel beginners als gevorderden.

Inschrijven kan via een mail naar workshops@p60.nl. Let op, het is mogelijk om bij voldoende aanmeldingen ook een andere tijd in te plannen, stuur hiervoor jouw verzoek naar workshops@P60.nl. Bij voldoende inschrijvingen kan de cursus van start gaan. Je kan ervoor kiezen om alleen de DJ Cursus of Producer Cursus te volgen maar ga je er echt helemaal voor dan kan je een ticket kopen voor beide cursussen. Je krijgt daar dan 15% korting op!


Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief