Cursus Concertfotografie

Naam: Cursus Concertfotografie

Docent: Coen van Tartwijk

Dag: vrijdag & dinsdag

Data: wordt zo spoedig mogelijk aangekondigd!

Tijd: wordt zo spoedig mogelijk aangekondigd!

Prijs: €50,-

Niveau: Beginners/Amateurs

Aanmelden: workshops@P60.nl / 020-3453445

Altijd al gedroomd om artiesten te mogen fotograferen tijdens hun optreden? Dan is een cursus concertfotografie echt iets voor jou. In twee delen leert professioneel fotograaf Coen van Tartwijk je de fijne kneepjes van het vak. Tijdens deze cursus krijg je allemaal tips mee op het gebied van concertfotografie (neem dan dus ook je camera mee). Hoe werk je met het licht, welke instellingen kan je het beste gebruiken op je camera. Hoe krijg je die shot van een artiest die je echt wilt? Maar ook de praktische kant, hoe krijg je het zover dat je bij een Poppodium kan fotograferen? Vervolgens ga je zelf op stap om al deze adviezen in praktijk te brengen. We willen graag benadrukken dat dit een cursus is voor beginners!

Op vrijdag starten we iets eerder met de voorbereiding, je krijgt dan een introductie en dit ga je direct ’s avonds in de praktijk brengen tijdens een concert in P60. Op de dinsdag erna zal de evaluatie plaatsvinden.

En waarom al jouw mooie foto's op de harde schijf laten staan? Aangezien wij ook exposeren in het P60 café gaan wij de mooiste foto van iedere deelnemer exposeren in het café, hiervoor hoef je alleen jouw beste foto uit te printen en wij doen de rest! 

Muziekliefhebber met brede smaak en live-fotograaf Coen van Tartwijk (coohn.nl) schiet inmiddels enkele jaren op professioneel niveau events en concerten door heel Nederland en daarbuiten. Van origine vrijwillig fotograaf bij rock- en metalconcerten voor enkele tijdschriften, is hij deze vrijwillige fase gepasseerd en schiet hij nu voor grote organisators en artiesten. Coen staat er gelukkig altijd voor open om zijn kennis te delen met anderen die eenzelfde kant op willen binnen de fotografie. Hij zal het niet alleen laten bij het fotograferen zelfs, ook schenkt bij wat aandacht aan het klaarmaken van de foto’s voor levering aan de klant en artiest, en zal hij duidelijk maken hoe alle andere zaken rond een concert er aan toe gaan, ook met betrekking tot collega’s die je daar tegen zult komen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu snel aan!


Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief