Amstelveen City Blues: Snowy White + Eric Gales + More

Details

Datum:
03-11-2018
Zaal open:
19:00
Aanvang:
19:30
Genre:
Rock/Blues

Paylogic: Totaal €28,50 | Incl. €27,50 ticket | Incl. €1,- servicekosten | Excl. v.a. €0,85 transactiekosten
Ticketmaster: Totaal €29,- | Incl. €27,50 ticket | Incl. €1,50 servicekosten | Excl. v.a. €0,50 transactiekosten
Avondkassa (wanneer beschikbaar): Totaal €32,50 

Op zaterdag 3 november presenteert P60 de vierde editie van hét internationale bluesfestival van Amsterdam en omstreken: Amstelveen City Blues. De poptempel van Amstelveen wordt weer omgetoverd tot één grote juke joint waar de echte bluesliefhebber niet kan ontbreken! Zoals je inmiddels gewend bent is er weer een indrukwekkende line-up samengesteld, met internationale grootheden en fris, nieuw talent. De eerste namen zijn inmiddels bekend met Snowy White (met The King's Rhythm Crew) en Eric Gales, maar hou deze pagina zeker in de gaten voor updates!

Met trots presenteren we de headliner van ons festival: Snowy White. Samen met The King's Rhythm Crew (Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm - allen King Of The World) komt de Britse grootheid naar Amstelveen. Een unieke samenstelling die ook nog eens bijgestaan wordt door de welbekende Matt Taylor. De legendarische Snowy White kennen we natuurlijk van wereldhit 'Bird Of Paradise', The Snowy White Blues Project en bovendien tourde hij wereldwijd door uitverkochte stadions met niemand minder dan Roger Waters. Met zijn melodische, bluesy gitaarspel zal hij het publiek in vervoering brengen.

Vanuit het hart van de blues - Memphis, Tennessee – is daar de Amerikaanse bluesman Eric Gales. Hij tekende op 15-jarige leeftijd zijn eerste platencontract en voorjaar 2017 mocht hij de albumteller op achttien zetten met het goed ontvangen ‘Middle of the Road’. Gales leerde gitaar spelen aan de hand van artiesten als Jimi Hendrix en B.B. King, en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardig gitaarvirtuoos. Als we Joe Bonamassa mogen geloven is Gales trouwens ‘One of the best if not the best guitarist in the world today.’, dat je het even weet.

De rest van de line-up wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt - neem van ons aan dat er nog veel moois aan zit te komen! Kan je eigenlijk niet wachten? Geniet dan nog even na van ACB '17 met deze kekke aftermovie!

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

za 05 jan
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 12.50

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief