Finale // Popprijs Amstelland 2017

Details

Datum:
06-05-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Overig

Op deze dag vind de finale van de Popprijs Amstelland 2017 plaats!
De bands die in deze finale gaan strijden om de 1e plaats zijn:


Last Minutes
Zanger, gitarist en singer-songwriter Maarten Steverink timmert al een tijd aan de weg als muzikant. Nu heeft hij vier getalenteerde muzikanten om zich heen verzameld; tweede gitarist Bob, toetsenist Martini, bassist Nuno en drummer Wouter. Samen vormen zij de Last Minutes. De muziek van de Last Minutes draait om de teksten van Maarten, waarmee hij verhalen vertelt en emoties overbrengt. Hun muziek heeft verschillende invloeden, varierend van pop en blues tot hip-hop. De band is momenteel bezig met het opnemen van hun eerste EP.

The Estate bestaat uit drie jonge multi-getalenteerde muzikanten - Armani van Engelen, Boaz Vida en Simon Haneveld. De instrumenten die ze spelen zijn piano, keyboard, keytar, drums, gitaar - akoestische en elektrische - en basgitaar. Hun muziek wordt beïnvloed door een brede mix van stijlen, waaronder bluesrock, hardrock, funk en jazzrock. Ze zijn net zo bekwaam in het spelen van een ballad als in een snel hardrock nummer!

Total Seclusion is een jonge hardcore skatepunk band met invloeden uit de vroege 1980's hardcore punk, moderne metal en een vleugje 'insanity'. Met teksten geïnspireerd door alles wat hen dwarszit of fascineert, een agressief live optreden en style switches die wat weg hebben van schizofrenie, heeft hun muziek de chaos, power en de 'kick in the balls' die we allemaal verdienen!

TAKE NO PRISONERS is een Post-Hardcore/Melodic Hardcore band uit Amsterdam en omstreken, gevormd in het begin van 2016. Sterk geïnspireerd door bands zoals Touché Amore, Have Heart, La Dispute, Defeater en Being as an Ocean vertellen zij persoonlijke verhalen. Het is een eerlijke en positieve band, aangedreven door passie en emotie.

MICK
is een band bestaande uit jonge, enthousiaste, hippe jongens uit Amstelveen!! Super toch. Maar waarom MICK? Omdat daarin alle namen van de bandleden vertegenwoordigd worden. Kijk maar:
M - Mick
I - erIk
C- tim
K- marK

>> Zaterdag 6 mei // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €5 // zaal €7
>> De Popprijs Amstelland 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:
N201 Aalsmeer, P60, Libris Venstra, Gooise-Gitaren.nl, Plectrum-online.nl, Studio peggy51, Jack Daniel's Tennessee Whiskey, Jeroen Otto Fotografie

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief