Local The Night

Details

Datum:
24-03-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Genre:
Rock/Blues

Wijziging // Tijdsschema
BELANGRIJK!
Wegens het gecancelde optreden van Smooth Ink is het tijdsschema veranderd!

Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Rockband Got It: 21:00-21:45
The Sundown: 22:00-22:45

----------------------------------------------------------------------------------

Het is weer hoog tijd, voor een nieuwe Local the Night!
Deze editie staan op het podium:

Got It  is een rockband die een breed publiek weet te raken en laat mensen geregeld ‘moe maar voldaan’achter. Het uniek brede repertoire omvat bekend werk van Pink, Foo Fighters en Guns ’n Roses tot Anouk, Golden Earring of Live, maar gaat verder waar andere coverbands ophouden. Met eigenzinnige versies van Alicia Keys, Armin van Buuren of Eric Burdon of een enkele uitspatting naar Motörhead. In de eerste eigen nummers laat Got iT! haar krachtige eigen sound horen. Meerstemmige zang, massief bas- en drumwerk en vlammend gitaarwerk zijn de ingrediënten voor een dampende avond live muziek.

The Sundown The Sundown is een vijfkoppige band uit Amsterdam en omstreken en speelt de betere €˜powerpop, rock en soul€™, bestaande uit covers uit de jaren 70, 80 en 90. De opzwepende dansbare ritmes houden het publiek in de ban vanaf het moment dat de band de bühne betreedt. The Sundown speelt een breed spectrum aan covers: van Red Hot Chili Peppers tot Green Day, Black Crowes tot ZZ Top, AC/DC tot Coldplay. 

The Sundown weet met haar muziek het publiek van begin tot eind te boeien met een ronkende show; muzikaal gezien is The Sundown een top coverband, bestaande uit vijf ervaren en ambitieuze muzikanten: Wouter van de Kamp, Victor van Rij, Mark Bruitsman, Klaas Blankestijn en Martin Voigt. The Sundown speelt naast hun eigen nummers ook diverse pittige oude en hedendaagse covers.

Aanmeldingen zijn altijd welkom, in alle genres. Van singer-songwriter tot metal, van hiphop tot hardrock. Als jij ook op het podium wil staan, mail dan naar amber@p60.nl

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief