Aborted + Korpse

Details

Datum:
29-04-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:15
Genre:
Heavy

Het tijdschema:
Open 20:00
Korpse 20:15 - 21:00
Aborted 21:30 - 23:00

Diabolica Sonis presents: Aborted + Korpse. Een avond met de beste en hardste deathmetal voor de echte liefhebber. Laat je meeslepen door de genadeloze muziek van Aborted, een mix van grindcore en deathmetal en keiharde brutal slam death metal van Korpse.

Aborted

Aborted is een metalband uit België, opgericht in 1995 door Sven de Caluwé, die een mengeling van grindcore en deathmetal speelt. De band bestaat momenteel uit Sven de Caluwé (zang), Ken Bedene (drums), Mendel de Leij (gitaar), Ian Jekelis (gitaar) en Stefano Francheschini (bass). De groep heeft onder meer getourd met Cryptopsy, Morbid Angel en vele andere. Ook speelden ze bijvoorbeeld op gerenommeerde metalfestivals als Graspop en Wacken.

In 2016 bracht Aborted haar negende album uit genaamd ‘Retrogore’. Het zal niemand verbazen dat ‘Retrogore’ heel herkenbaar klinkt. Het unieke vocale geweld van Sven in combinatie met de klassieke Aborted-troeven: scherpe solo’s, snelle drums en veel tempowisselingen zorgen voor een album dat aanvoelt als een paar warme, bloederige sokken. Zo biedt het refrein van ‘Whoremageddon’ tussen het bloederige geweld enkele heerlijke hooks waar de kadavers nog lijken aan te hangen, terwijl een nummer als ‘Cadaverous Collection’ kan pronken met solo’s die ‘Choice Cuts’ van Carcass doen lijken op derderangsvlees. De combinatie van goregrind met melodische midtempo, vergezeld door een productie van buitengewone kwaliteit is zeer indrukwekkend. Laat je meeslepen door een album dat samenvat waarom Aborted overal ter wereld volle zalen trekt!

Korpse

Korpse is een Nederlandse deathmetal band, opgericht door Marten van Kruijssen in augustus 2013.
Samen met Sven van Dijk (zang), Mart Wijnholds (bass) en Floor (gitaar) zijn ze één van de meest meedogenloze live acts in hun genre.

Hun debuutalbum ‘Korpse’ lanceerde eind 2013 digitaal op het internet en had meteen veel impact – de band stond op de kaart. Hun eerste shows werden geboekt over heel Europa en het album kreeg veel aandacht van diverse platenlabels. In samenwerking met Morbid Generation Records kwam het fysieke debuutalbum uit op 24 maart 2014.

Korpse onderscheidt zich door het creëren van een muur van agressie, dat het publiek
veranderd in een groep bloeddorstige wolven. Van de speakers maken ze een wapen van massavernietiging. Wat je hoort op het album is wat je in levende lijven krijgt; een meedogenloze brutalitieit, zonder compromissen  en valse overwaarderingen. Immens zware ‘slam breakdown’, gecombineerd met scherpe snelheid en agressie wat leidt tot geen flauwekul in het ‘slamming death genre’.  Door hun unieke sound, aanpak en het feit dat alle bandleden veel ervaring hebben met het spelen in Europa, blijft Korpse onvermoeibaar doorgaan en richt de band schade aan alles wat er op hun pad komt.

Korpse zal niet stoppen tot iedereen hun kijk op bruutheid  deelt en ze elk podium plat gespeeld hebben!

Metal Dinner Deal

Reserveer nu voor de Metal Dinner Deal!

Naar een concert in P60? Kom dan vooraf tafelen bij het P60 Café en kies voor de Metal Dinner Deal!

Met deze dinner deal eet je voor €10 je buikje rond. Een overheerlijke beefburger staat voor je klaar, vanzelfsprekend geserveerd met huisgemaakte friet. (Eventueel ook vegetarisch te bestellen!). Het rundvlees komt van kleine, lokale boerderij en samen met oude kaas, augurk, ketchup en joppiesaus kan dit met recht de smeuïgste burger van Amstelveen genoemd worden!

Maar voor de fijnproevers valt er ook genoeg te kiezen: Bekijk hier het menu van deze maand, bel naar 020-3453445 of reserveer hier direct online!

 

Beefburger

Gerelateerd

wo 11 jul
19:30
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 14.00
wo 26 sep
20:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 12.00
wo 10 okt
19:30
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 18.00
do 22 nov
20:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 15.00
vr 05 apr
20:00
Genre -
Heavy
Ticket vvk -
€ 18.00

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief