Verplaatst! Prince Tribute Night: The Funkalicious Collective

Details

Datum:
20-04-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
21:00
Genre:
Pop

Prince Tribute Night verplaatst! Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we helaas genoodzaakt deze avond te verplaatsen. De nieuwe datum is donderdag 15 juni. Reeds gekochte tickets voor de show blijven uiteraard geldig. Kan je niet op deze nieuwe datum, dan heb je de mogelijkheid restitutie aan te vragen. Instructies daarvoor vind je hier. Let op: Restitutie aanvragen kan t/m 30 april.

Om de pijn een klein beetje te verzachten zal DJ Wilco vanavond evengoed voor een waardig eerbetoon zorgen. Tussen 20:00 en 23:00 zal hij in het P60 Café alle welbekende Prince-klassiekers aan elkaar draaien, toegang is geheel gratis. Heel graag tot vanavond!

Op 21 april is het helaas alweer een jaar geleden dat Prince is overleden. Om deze rasartiest te eren organiseert P60 op donderdag 20 april een Prince Tribute, met optreden van The Funkalicious Collective en voor en na afloop van het optreden een dj-set van DJ Wilco.

The Funkalicious Collective
Prince covers zien en horen, zoals dat bij geen enkele andere band kan. Daar is nu de gelegenheid voor. Het was alweer een tijd geleden dat de muzikanten elkaar hebben gezien, laat staan met elkaar hadden gespeeld, maar de bandleden van The Funkalicious Collective vonden het hoog tijd voor een reünie. Die reünie was 19 januari een feit en dat smaakt naar meer!

The Funkalicious Collective heeft maar een korte bestaansduur gekend, maar in die tijd hebben ze een zeer positieve indruk achter gelaten. Deze band speelde nummers van Prince op een manier die je niet terug gaat vinden op een album van Prince zelf. Deze elf-koppige band gaat een avond neerzetten om niet snel te vergeten!

Support: DJ Wilco
DJ Wilco verzorgt zowel voor- als na afloop van het concert de beste platen van Prince. Een volledig verzorgde Prince-avond dus. Dit wil je niet missen!

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Schouwburg of P60 concert, 2 in 1 hap korting

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445 of boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief