Legendary Shack Shakers + Bunch on a Breakout

Details

Datum:
30-03-2017
Zaal open:
20:00
Aanvang:
20:30
Ticket VVK:
€ 12,00
Ticket zaal:
€ 14,00
Genre:
Rock/Blues

Wie denkt dat country flauw en oubollig is heeft nog nooit van Legendary Shack Shakers gehoord. Rauwheid, smerigheid en energie zijn de kernwaarden van de rock ‘n’ roll, maar ook zeker van dit gezelschap. De prettig gestoorde frontman van 'Colonel' J.D. Welkes en zijn band combineren roots, rockabilly en punk tot een stomend geheel. Zo spelen ze al meer dan twintig jaar wereldwijd alle podia plat. Op donderdag 30 maart spelen ze de grote zaal van P60 plat!

The Legendary Shack Shakers verzekeren je van een avond vol rauwe en energieke rock 'n' roll. De vier mannen zorgen voor een ongekend explosieve mix van rockabilly, punk, hillbilly, snelle polka en rauwe country. Ze zijn begonnen als een vrij traditionele rockband, maar als snel ontwikkelden ze hun eigen geluid.

Bewapend met traditionele instrumenten als de banjo, mandoline en mondharmonica, speelt kwartet al zo’n twintig jaar wereldwijd podia plat. Ze toerden onder meer met The Black Keys en The Damned en mogen Robert Plant fervent fan noemen. Ze weten van ieder optreden een uniek feestje te maken. Stilstaan is dan ook vrijwel onmogelijk bij deze duivelse podiumbeesten.

Support: Bunch on a Breakout
Bunch on a Breakout is een 6-koppige band, ontstaan in 2012 onder de rook van de hoogovens te Beverwijk. Deze ‘voortvluchtige’ gasten maken een mix van hillbilly-country en rock&roll. Met hun ijzersterke live-act zetten ze elke zaal, ongeacht de setting, naar hun hand! Zo speelden ze al in Paradiso, op MadNes, Burning Man NL, Nashville festival en Once Upon A Time In The West. Na een tour door Duitsland en België, hebben zij hun eerste LP gereleaset genaamd ‘Wanted’. Bereid je voor op een dolle boel!

 

Eetcafé 2-in-1 hap

Kaarten voor een programma in P60 of Schouwburg Amstelveen? Maak gebruik van de 2-in-1 hap! Kom van tevoren bij ons eten en krijg €2 korting op een hoofdgerecht of €4 korting op een driegangenmenu. Graag vooraf reserveren, dit kan via 020 - 345 3445!

Onze koks bereiden iedere dag een huisgemaakte, wisselende maaltijd van dagverse producten! Laat je bijvoorbeeld verrassen door een overheerlijke Hollandse pot, Mediterraanse schotel of Aziatische maaltijd. Ook lactose- en glutenvrije maaltijden zijn voor onze keuken absoluut geen probleem, graag horen wij dit van tevoren! Klik hier voor de menukaart van deze week voor een voorproefje. Smakelijk eten!

Boek nu online gelijk een tafel: klik hier om te reserveren.

Gerelateerd

vr 24 feb
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 14.00
za 25 feb
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 14.00
vr 12 mei
20:00
Genre -
Rock/Blues
Ticket vvk -
€ 12.50

Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links

Aanmelden Nieuwsbrief